komentáře k mýtu

KI musí být vypnutý v letadle, u detektorů kovu atd.

Ano, život s KI má také určitá drobná omezení. Někteří lidé to považují za katastrofu, přitom vypnutí procesoru na několik minut nic není.

     autor:  e.liberdová
implantát:   implantovaná
komentář

lepší vypnout na pár minut, nežli být v hluchotě celý život.
     autor:  Petr Novák
implantát:   implantovaný
komentář

V letadle jsem ještě s KI neletěl,tak se nemohu vyjádřit,že se tam musí KI vypnout.A co se týče různých detektorů,proč bych měl KI vypnout?Vždyť to není vůbec zapotřebí!Kolikrát se mi stane,že zapnutý KI spustí poplach při odchodu z prodejny no a co má být? Ukážu kartičku,že jsem nositelem KI a že ten může některé detektory spustit.Vždy jsme se rozešli v dobrém a s úsměvem,kolikrát se ochranka omluvila.Tak v čem je problém?Někdo vyrábí problémy tam,kde žádné nejsou.
     autor:  Dana Sládková
implantát:   rodič implantovaného dítěte
komentář

Ale to přece není žádný problém.Oni jsou totiž vyplí jen na chvíli,ale ti co to píšou jsou vyplí napořád.
     autor:  Katka Nová
implantát:   implantovaná
komentář

Vypnutí KI v letadle - to je spíš otázka prevence a navíc procesor by měl být vypnut jen během vzlétání a přistávání. Jen tak mimochodem, když jsem loni letěla z dovolené, tak jsem si na nějaké vypnutí procesoru ani nevzdechla (vůbec jsem si nevzpomněla) a stejně jsme nespadli :)
No a co se bezpečnostních rámů (detektorů kovu) týče, nikdy jsem nezažila, že bych "pípala" kvůli KI. V obchodě nepípám nikdy, na letišti jsem taky nepípala, v Temelíně mi pípal akorát kovový knoflík od kalhot...a to si myslím, že zrovna na letišti a v jaderné elektrárně nemají jen napodobeniny bezpečnostních rámů :))
     autor:  Martina Procházková
implantát:   implantovaná
komentář

Já jsem už letěla mnohokrát a nikdy jsem řečový procesor vypínat nemusela a ani v letadle,vůbec to není nutné a detektory to vůbec neindikují,že takovou součástku mám v hlavě.Všichni máme kartičku,že kdyby náhodou detektor pípal,tak se má ukázat tato kartička,ale je v angličtině,což je dobré při cestování do ciziny.
     autor:  Peter Bado
implantát:   
komentář

Ha, ha, ha ... V Praze "jsme pípali", vyřešno jednou větou, v Burgasu to bylo bez pípání. Vypnout KI během letu - ani nás nenapadlo a div se světe letadlo ani nepadlo, ani nezabloudilo... V obchodech? Pípání méně než sporadicky - nikdy s tím nebyl problém.
přidat komentářpřehled mýtů (zpět)


 

 

optimalizace PageRank.cz Page Rank Icon Cestovní systém Dřevo Plzeň Emona Kroni Maledivy PixelEU Referáty Taxi Plzeň Vtipy Weby na míru Zvesela


nahoru